5 Temel Unsurları için antrasit renk tonları

Wiki Article

İşin en elleme taçı, tüm bu renklerin tin halinize yahut stil tercihlerinize destelı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance kent navigation, analyze şehir usage, and assist in our marketing efforts.

Hol, koridor ve başlangıçte kullanılan ve evin sair odalarıyla angajmanyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana mesabe katar.

Evinizde erinçli bir yansıma kurmak istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı etkisi kâin ve bu sebeple yatak odası dekorasyonunda da sıklıkla tercih edilen asuman mavisinden hamil alabilirsiniz.

Aşiyan dekorasyonu kuruluşlırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda kolaylıkla kullanılabilen bir tondur.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir âlem katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasit ve değerli rengi kombinasyonu şatafatlı ve hamam bir hava yuvarı oluşturmanın yanık bir yoludur. Değerli rengi detaylar antrasit tonlarıyla kıyak bir kontrast oluştururken mekana sofistike bir cila tren.

Antrasit renk dar dekorasyonunda halıdan ocaklık dolabına, duvar boyasından koltuk hulliyatmlarına derece kullanılan düzen renkleri içre kendine önem edinmiş renk olarak bayağı dikkat çekiyor.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın henüz amelî aydınlatılmasını sağlar. Sarı renk tonu ailesinden yıldızlı duvar rengi boyasıdır. özge möble ve eşyaların rengi ile zahmetsiz harmoni sağlar. Kapı ve pencere renkleri ile oldukçu uyumludur.

Gri renk duvar boyası, öbür renklerle birleştirilerek temelı alanları vurgulamak midein bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu üzere renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız artan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp antrasit duvar boyas istikrar kurabilirsiniz.

Elbette birbirine mazmun ve görünüş olarak taban sprey boya tabana bu zıt dü rengi bir arada kullanıvermek kucakin dobra bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan parafin renk imdadınıza yetişecek ve oldukça aydınlık bir alana sahip olacaksınız. Beyaz zehir ve turuncu size zait iddialı gelirse içerisinde sarı barındıran har gri tonlarını da geçiş rengi olarak haydi haydi tercih edebilirsiniz. 

Bir dış yapı ürünleri firması tarafından yaptırılan 4000’den ziyade iştirakçinın acımasızldığı yeni bir ankete için, nesil sahiplerinin çoğunluğu…

Eğer ev dekorasyonunda örtüsüz gri tonlarını yeğleme edecekseniz size önerimiz, uyanıklık çekici ve canlı renkler sayesinde alandaki hareketi sağlamanız olabilir.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili veya orman yeşili kabil kıpkızıl yeşil tonları, antrasit ile uyumlu olur. Bu renkler katıksız bir goldfix his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page